Vrachtwagen past niet onder spoorviaduct Ringbaan-Oost

Update – Een vrachtwagen stond vrijdagmiddag vast voor het spoorviaduct aan de Ringbaan-Oost in Weert. De vrachtwagen met trekkers op zijn aanhanger paste niet onder het viaduct. Eenmaal voor het viaduct lukte het niet om terug te keren.

De vastloper zorgde voor verkeershinder. De politie moest er uiteindelijk aan te pas komen om het verkeer weer op gang te krijgen. Eerste moeten de voertuigen die achter de vrachtwagen stonden worden teruggestuurd naar het kruispunt aan de Roermondseweg. De agenten stonden op de kruising om het overige verkeer in goede banen te leiden.

Nadat de voertuigen weg waren kon de vrachtwagen in z’n achteruit naar de kruising. Eenmaal op de kruising kon de vrachtwagen zijn ‘alternatieve’ route vervolgen. Daarna was de verkeershinder ook snel ten einde.

Update: eerder vandaag stond ook al een vrachtwagen met hooibalen vast voor hetzelfde viaduct.

Bekijk een video via: https://youtu.be/jkQ5usRSWYQ