Winactie: win een luxe carnavalbox vol zoete lekkernijen

1 reactie

Heb je ‘snuikzin’? Dat komt goed uit. In samenwerking met de Sweet Chocolat Factory Drive-In Weert mogen we drie luxe carnavalsboxen vol zoetigheden weggeven. Beantwoord de onderstaande prijsvraag. Onder de goede inzenders mogen we drie boxen verloten die elk een waarde vertegenwoordigen van 35 euro.

Kun je niet wachten? Dan ben je komend weekend van harte welkom bij de Sweet Chocolat Factory Drive-In op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 20.00 uur.

Bestellingen kunnen ook op afspraak op andere dagen afgehaald worden. Je kan je bestelling doorgeven via de Facebookpagina: https://www.facebook.com/sweetchocolatfactorydrivein.

Inhoud carnavalsbox

  • Wafels met chocolade
  • Chocolade aardbeien
  • Kleine donuts met chocolade in de kleuren rood-geel-groen
  • Verse popcorn
  • Vers gebakken churros
  • Flesje ‘katerwater’
  • Drie blikjes frisdrank

Prijsvraag

Deze prijsvraag is afgelopen. De winnaar ontvangen een bericht van WdG.

De winnaars:

D. Stultiens

M. van Heijster

B. van Aalst


Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 16 jaar. De prijsvraag duurt t/m 25 februari 2022 12.00 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Sweet Chocolat Factory. De prijswinnaars dienen de prijs zelf af te halen (op vertoon van legitimatiebewijs). Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. De Sweet Chocolat Factory kan vragen om een foto te maken van de prijswinnaar. De winnaars krijgen op 26 februari 2022 per e-mail bericht van WdG (dus check ook ff je spambox die dag).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie