Zwembad De IJzeren Man ontwaakt uit de lockdown

Algemeen Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Na de avondsluiting in november 2021, gevolgd door een lockdown in december 2021 ontwaakt zwembad De IJzeren Man langzaam weer naar ‘normaal’.

Vanaf 15 januari heeft het zwembad haar activiteiten weer hervat. De seniorengroepen, de aquasportgroepen, banenzwemmen en recreatief zwemmen zijn weer opgestart. Deelnemers zijn blij dat ze weer iedere week gebruik kunnen maken van het zwembad in Weert. Ze hebben hun wekelijks uurtje sporten waarin sport en samenzijn centraal staat behoorlijk gemist.

Ook de verenigingen die gebruik maken van het zwembad hebben hun activiteiten weer opgestart en de eerste competitiewedstrijden zijn alweer geweest.

Afgelopen week heeft ook weer het diplomazwemmen plaats kunnen vinden en vrijdagavond was er weer alom gezelligheid tijdens het maandelijkse discozwemmen. Ook de waterskibaan zal vanaf 9 maart 2022 weer worden geopend.

Vanaf heden wordt het ook weer mogelijk om de populaire kinderfeestarrangementen te boeken. Je kunt kiezen uit een Zeemeerminnenfeest of een gezellig Aquafun arrangement, een waterskifeest en vanaf 1 maart komt daar ook het spectaculaire onderwaterscooterfeest bij. De laatste is een nieuw spectaculair arrangement waarbij de kinderen onderwater kunnen voortbewegen met behulp van een waterscooter.

Al deze arrangementen vinden natuurlijk plaats onder deskundige begeleiding en zijn te boeken via de website www.zwembadweert.nl.

Kortom zwembad, waterskibaan en beachclub De IJzeren Man ontwaakt en is er klaar voor om er een spetterend en sportief seizoen van te maken.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie