Jeugdprins Milo I van V.V. De Vêrkusköp uitgeroepen

Plaats een reactie

Zaterdagmiddag is bij V.V. De Vêrkusköp de jeugdprins uitgeroepen. Het is Milo de 1ste! Spannend was het wel. Hij had lang zijn mond dicht moeten houden, maar vandaag was het eindelijk zover.

Milo Steijvers is één maal elf jaar oud. Hij is een zoon van Ruud en Chantal Steijvers en Milo heeft een oudere broer Levi en een kleiner broertje Riv. Samen met hun hond Wullem wonen ze op Keent, daar is Milo van kleins af aan opgegroeid. Maar na dit vastelaovendj-seizoen hebben zij daar het dak er van af gefeest en gaan ze verhuizen.

Door de week gaat Milo nog altijd graag naar OBS de Graswinkel. Daar proberen ze hem wat slimmer te maken en dat is natuurlijk hartstikke goed gelukt, alleen is niet iedereen altijd even blij met zijn gestuiter…

In zijn vrije tijd doet hij graag buiten spelen of gamen. Ook staat hij bijna altijd op zijn hoofd te draaien op de dansvloer bij Fresh, waar hij fanatiek aan breakdance doet. Omdat dit zijn grootste hobby is, en Milo dus geen seconde stil kan zitten, heeft hij de orde ingesteld van: de dânsendj stuiterbâl.

Naast de jeugdraad heeft Milo ook nog twee adjudanten die hem helpen dit carnavalsseizoen. Dat zijn namelijk zijn nichtje Aukje van Dijk en zijn goede vriend Rubin van de Kruijs.

Milo heeft ook nog een ‘kei sjiek’ devies. Die heeft alles te maken met mijn grote hobby, want mijn devies is:

Doeër ‘t jaor haer drej ich mich beej Fresh herstikke döl, mer met dieës daâg hos en sprîng ich met ‘ne hoûp flawwekûl.

Heb je zin om te dansen en springen? Ze komen je vast en zeker wel tegen bij een van de activiteiten op Weert-Zuid en gaan er ondanks alles ook dit jaar samen een groot feest van maken. Ze zijn er klaar voor, kom maar op!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie