Automobilist aangehouden na botsing in Stramproy

112 Algemeen Dorpen Stramproy Reageer 1 min. leestijd

Op de Frans Strouxstraat in Stramproy heeft maandagavond rond 19.50 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Een auto reed richting de Belgische grens en raakte door onbekende oorzaak van de weg. De auto botste tegen een geparkeerde auto die op de weg stond. Een ambulance kwam ter plaatse, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De bestuurder was vermoedelijk onder invloed van alcohol. Hij werd aangehouden en voor verder onderzoek, waaronder een ademanalyse, overgebracht naar het politiebureau. De beschadigde auto’s zijn afgesleept door een berger.

Bekijk een video via: https://youtu.be/Y6icPSCL72M

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie