Brand stroomhuisje Maarheeze blijkt meneer die knakworsten braadt

Maarheeze – De brandweer kreeg maandagavond rond 19.10 uur een melding van een brand in een stroomhuisje aan de Maarheezerweg-Noord, nabij tankstation Groote Bleek in Maarheeze.

Bij het stenen gebouwtje naast de snelweg A2 waar transformatoren in zitten was rookontwikkeling waargenomen. De brandweer van Maarheeze spoedde zich naar de locatie. Echter toen ze arriveerden bleek er heel iets anders gaande te zijn.

Achter het stroomhuisje zat een meneer die een kampvuurtje had gemaakt om zijn knakworsten te verwarmen. De meneer was met zijn fiets aan het toeren en dacht even in alle rust te kunnen genieten van zijn knakworsten en flesje wijn.

Gezien de gevaarzetting werd het kampvuurtje gedoofd en man werd vriendelijk verzocht een andere locatie te zoeken. De politie kwam nog even ter plaatse en ging in gesprek met de man. Er bleek geen sprake van opzet te zijn. Na het gesprek en controle van de identiteit mocht de meneer zijn weg vervolgen richting Leende.

Bekijk een video: https://youtu.be/C4ytsKxx3KA