BC Weert ’67 trapt verkoopactie ‘Heerschap Verbindt!’ af

Algemeen Had ik het maar geweten Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto WdG - Foodtruck van Bakkerij Heerschap

Zaterdag 5 maart start badmintonvereniging BC Weert ’67 als eerste van een reeks verkoopacties vanuit ‘Heerschap Verbindt!’.

Vrijwilligers van de vereniging zullen bij supermarkt Albert Heijn Heerschap in Moesel staan om overheerlijke worstenbroodjes en saucijzenbroodjes te verkopen vanuit de bakkerij Heerschap foodtruck. Je bent de hele dag welkom, van 8:30 tot 17:00. 

Reeks verkoopacties

Na BC Weert ’67 zullen er nog vele andere lokale verenigingen volgen met de verkoopacties gedurende het jaar bij alle Heerschap filialen. In totaal hebben zich meer dan 50 verenigingen aangesloten bij de samenwerking.

Bij de verkoopactiviteiten ontvangen de verenigingen 50% van de verdiende omzet door de verkoop van Bakkerij Heerschap producten. Dus wil jij je lokale verenigingen steunen en met lekkernijen naar huis gaan? Kom dan vooral langs!

Wil je meer informatie, kijk dan op heerschapverbindt.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie