Botsing in staart van korte file door werkzaamheden N280 Kelpen-Oler

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Kelpen-Oler – Op de Rijksweg Zuid (N280) bij Kelpen-Oler heeft donderdag rond 10.45 uur een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij drie personenauto’s betrokken waren.

In de rijrichting van Roermond naar Weert vonden werkzaamheden plaats. De bomen naast de provinciale weg werden gesnoeid. Er moest een rijbaan worden afgesloten en dit zorgde voor wat oponthoud in de vorm van een korte file.

Een automobilist had te laat opgemerkt dat het verkeer stilstond en botste op zijn voorganger. De auto die van achteren werd aangereden, werd door de klap op zijn voorganger geduwd. In totaal raakten er drie auto’s betrokken bij de kop-staart botsing.

Een ambulance kwam ter plaatse om de betrokkenen medisch te onderzoeken. Niemand hoefde uiteindelijk mee naar het ziekenhuis. Een kind dat in één van de auto’s zat kreeg een knuffelbeertje van de hulpverleners om van de schrik te bekomen.

De beschadigde auto’s zijn afgesleept door een berger.

Bekijk een video: https://youtu.be/kmkiUsQ9yxo

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie