Creatieve workshops voor kinderen in de Meivakantie

Foto via RICK

Zijn jouw kinderen graag creatief bezig? RICK organiseert in de Meivakantie, op dinsdag 26 april van 9.00 – 15.00 uur een inspirerende dag waar kinderen van 4 t/m 13 jaar actief en creatief bezig kunnen zijn. Tijdens deze Lenteschool zijn er allerlei workshops muziek, dans, beeldend of theater in het thema lentekriebels.

Kinderen maken muziek en spelen samen in een band. Met verschillende materialen stempelen of maken ze diertjes. Met kinderdans ontdekken ze hoe ze met hun lichaam kunnen bewegen. Daarnaast maken ze kennis met toneelspelen. Dit doen de kinderen onder begeleiding van professionele vakdocenten. Tijdens de pauze zijn er leuke activiteiten te beleven zoals leuke spelletjes en films. Een creatieve en ontzettende leuke besteding van hun dag!

De Lenteschool is een vervolg op de succesvolle Summerschool die RICK organiseerde in de laatste week van de zomervakantie in 2021. Kinderen maken op een laagdrempelige manier kennis met kunst en zijn een hele dag leuk en actief bezig.

Aanmelden is mogelijk t/m 17 april 2022. Voor meer informatie en aanmelden, kun je kijken op www.rickraakt.nl/lenteschool.