Feestelijke opening Mixx People

Bij Mixx People aan de Graafschap Hornelaan 137-A hadden ze vrijdag meerdere redenen voor een feestje. In het bijzijn van wethouder Van den Heuvel werd het nieuwe kantoor geopend.

Er werd stilgestaan bij een aantal bijzonderheden. Naast de officiele opening van het kantoor werd ook het 10-jarig jubileum gevierd. Daarnaast heeft Rik Maas het familiebedrijf van zijn vader Frank Maas overgenomen. Kortom, meerdere redenen om een feestje te geven.

Vrijdag kregen de relaties van Mixx People de kans eens een kijkje te komen nemen, want normaal gesproken gaat Rik juist bij klanten op bezoek. De komende dagen zullen ook werknemers, familie en vrienden op bezoek komen.

Aan wethouder Martijn van den Heuvel was vrijdag de eer weggelegd om de officiele opening te verrichten. De wethouder werd met het doorknippen van het lintje geassisteerd Rik’ s zoon, Mason én diens neefje en nichtje. Rik dankte iedereen voor de prettige samenwerking waarna er werd geproost op een mooie toekomst.