Jumbo Roel Heerschap op Molenakker is geopend

Algemeen Economie Weert Winkelen 4 reacties 2 min. leestijd

Vandaag opende Jumbo Roel Heerschap in de wijk Molenakker de deuren. In het pand was voorheen een Jan Linders gevestigd. ’s Ochtends vroeg stonden de eerste mensen al in de rij om de vernieuwde en grotere supermarkt te bezoeken.

Klanten hebben in de gloednieuwe winkel keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment, gebaseerd op de wensen van de klant. De winkel is ruim en overzichtelijk, waardoor mensen er gemakkelijk hun weg vinden. Qua vloeroppervlakte is de winkel groter geworden. Het voormalige pand waar Sushi Dushi in was gevestigd is bij de winkel betrokken.

Voor de fijnproevers

De nieuwe winkel biedt een groot en gevarieerd assortiment, met veel aandacht voor vers. Zo vinden echte fijnproevers er bijvoorbeeld sushi en pizza’s om thuis af te bakken. Ook kunnen klanten terecht voor diverse grillspecialiteiten en voor verse maaltijden, afgestemd op het seizoen.

Er zijn vers belegde broodjes in het assortiment en diverse borrelschalen, bijvoorbeeld met carpaccio en vitello tonnato. Daarnaast halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kan de bierliefhebber in de nieuwe winkel terecht voor een groot assortiment van lokale specialbieren van de Weerter Stadsbrouwerij.

De nieuwe winkel beschikt over meerdere zelfscan kassa’s waar klanten hun boodschappen in een handomdraai kunnen afrekenen.

HEMA assortiment

In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 4 meter gevuld met HEMA assortiment. In het uitgebreide HEMA assortiment vinden klanten producten als kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen.

Bekijk een video via: https://youtu.be/laRz4JnfsiY

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties