Jumbo Roel Heerschap op Molenakker opent 16 maart

Toekomstige ingang van Jumbo Roel Heerschap Molenakker

De nieuwe Jumbo winkel aan Molenakkerplein 3 in Weert is vanaf woensdag 16 maart open voor de inwoners van Weert en omgeving. Klanten hebben hier volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment, gebaseerd op de wensen van de klant. De winkel is ruim en overzichtelijk, waardoor mensen er gemakkelijk hun weg vinden. De winkel opent haar deuren om 9.00 uur.

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer aan boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (deze actie is geldig t/m zondag 20 maart, zolang de voorraad strekt).

Ondernemer Roel Heerschap vertelt: “De nieuwe winkel in Weert is prachtig! De nieuwe zaak, die voorheen een Jan Linders supermarkt huisvestte, is nog overzichtelijker en telt ruim 1.300 vierkante meter vloeroppervlakte. Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om klanten de succesvolle Jumbo formule te laten ervaren: een groot assortiment, de beste service en euro’s goedkoper. Daarnaast kunnen klanten vertrouwen op het vaste Jumbo voordeel, onder andere via de Jumbo koopzegels en Jumbo Extra’s.”

Voor de fijnproevers

De nieuwe winkel biedt een groot en gevarieerd assortiment, met veel aandacht voor vers. Zo vinden echte fijnproevers er bijvoorbeeld sushi en pizza’s om thuis af te bakken. Ook kunnen klanten terecht voor diverse grillspecialiteiten en voor verse maaltijden, afgestemd op het seizoen.

Er komen vers belegde broodjes in het assortiment en diverse borrelschalen, bijvoorbeeld met carpaccio en vitello tonnato. Daarnaast halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kan de bierliefhebber in de nieuwe winkel terecht voor een groot assortiment van lokale specialbieren van de Weerter Stadsbrouwerij.

De nieuwe winkel beschikt over meerdere self checkout kassa’s waar klanten hun boodschappen in een handomdraai kunnen afrekenen.

HEMA assortiment

In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 4 meter gevuld met HEMA assortiment. In het uitgebreide HEMA assortiment vinden klanten producten als kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen.

Nét dat stapje extra

Frits van Eerd, CEO Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de opening van de winkel. “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Weert mogen openen. Ook hier doen we ons uiterste best om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes waarmaken.”

Openingstijden en parkeren

De nieuwe winkel is van maandag tot en met zondag geopend van 8.00 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ’s avonds. Parkeren is geheel gratis.