Met goud bekroonde vlaaien van Heerschap in 50 Albert Heijn winkels

Algemeen Spotlight Uitgelicht Weert 3 reacties 2 min. leestijd

Sinds deze week zijn de abrikozenvlaai en kersenvlaai van Bakkerij Heerschap opgenomen in het Streeckgenoten assortiment van Albert Heijn.

“Bakkerij Heerschap gaat de wijde wereld in!” aldus Stan Heerschap, eigenaar en tweede generatie van het familiebedrijf. In 1966 openden John en Toos Heerschap hun bakkerij in Roggel. Inmiddels is het bakkerijtje in meer dan 50 jaar tijd uitgegroeid tot een groot en dynamisch bedrijf en verhuisd naar Nederweert. Met zoon Stan aan het roer wordt er bij Bakkerij Heerschap met alle liefde voor het ambacht zeven dagen per week gebakken.

Streeckgenoten

In zo’n 50 Albert Heijn-supermarkten in de regio Limburg en Brabant zijn twee soorten Limburgse vlaaien van Bakkerij Heerschap sinds deze week opgenomen in het assortiment. Op deze manier kunnen nog meer mensen kennis maken met de ambachtelijke vlaaien van Bakkerij Heerschap.

Naast de abrikozen- en kersenvlaai wordt er binnenkort nog een vlaai toegevoegd aan het Streeckgenoten-assortiment: de kruimel puddingvlaai. Deze vlaai wordt als weekendvlaai aangeboden en is verkrijgbaar van vrijdag tot en met zondag.

Met goud bekroond

De abrikozen- en kersenvlaai die zijn toegevoegd aan het Streeckgenoten assortiment zijn niet zomaar vlaaien. Deze vlaaien zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum bekroond met goud! Hiermee voldoen de vlaaien aan strenge kwaliteitseisen en onderscheiden ze zich van andere producten. Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen, wordt naar diverse aspecten van het product gekeken.

Bernd Janissen, bedrijfsleider Bakkerij Heerschap: “Een fantastische waardering voor het werk van onze bakkers. Ik ben dan ook erg trots dat onze met goud bekroonde producten ook buiten Nederweert, Weert en Leudal in de winkel liggen. Ambachtelijk, uit de regio en natuurlijk met alle liefde gemaakt en dat proef je!”

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties