Milieustraat in Weert gesloten op 16 maart

Algemeen Informatie Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Update 2 – Op dinsdag 15 en woensdag 16 maart wordt de gemeentewerf aan de Graafschap Hornelaan ingericht als drive-in stembureau. Daarom is het niet mogelijk om op woensdag 16 maart gebruik te maken van de Milieustraat. Op dinsdagen is de Milieustraat altijd gesloten.

Drive-in stembureau

Op 14, 15 en 16 maart kun je stemmen voor de nieuwe gemeenteraad. De gemeente Weert maakt het, net als tijdens de Tweede Kamer Verkiezingen in 2021, voor haar inwoners mogelijk om gebruik te maken van een drive-in stembureau op de gemeentewerf aan de Graafschap Hornelaan.

Bij dit drive-in stembureau kun je vanuit jouw auto stemmen. Om de stemvrijheid en het stemgeheim te waarborgen, mogen er geen andere volwassenen in de auto zitten. Het drive-in stembureau is dinsdag 15 maart geopend van 9.00 tot 17.00 uur en woensdag 16 maart van 7.30 uur tot 21.00 uur.

Meer informatie

Alle informatie over de verkiezingen vind je op www.weert.nl/verkiezingen. Kijk voor de actuele openingstijden van de Milieustraat op www.weert.nl/milieustraat.

Update 2

Kom je met de fiets, te voet, of met de scootmobiel? Geen probleem. Je bent welkom om te komen stemmen bij de drive-in bij de gemeentewerf (dinsdag en woensdag) of op woensdag bij de drive-in aan de Sportstraat in de wijk Leuken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie