Modeltreinenbeurs in Buurthuis Moesel

Archieffoto WdG (Theo Van de Winkel): Modeltreinenbeurs

Op zaterdag 2 april a.s. organiseert De Model Spoorweg Vereniging Weert (MSVW) een modeltreinenbeurs in Buurthuis Moesel aan de Christinelaan 25 in Weert. De beurs wordt gehouden van 10.00 tot 15.00 uur.

Op een oppervlakte van meer dan 400 m² wordt een zeer gevarieerd assortiment van nieuwe en gebruikte modeltreinen, bouwpakketten, elektronica, miniatuurauto’s, landschapsmateriaal, hobby-gereedschappen en overig modelspoorbaan toebehoren aangeboden. Tevens zijn er op deze beurs modelbanen opgesteld en te bewonderen. De toegangsprijs bedraagt € 3,- en kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Zou de belangstelling bij jou uitgaan naar deze fantastische hobby en is er
behoefte om hierover te brainstormen dan kun je altijd even binnenlopen tijdens
een van onze clubavonden.

Iedere maandag- en vrijdagavond, van 19.00 tot 22.00 komen de leden bij elkaar in het clubgebouw van de MSVW. Op deze avonden kan er zowel gereden als gebouwd worden. Het clubgebouw ligt gelegen aan de Heijsterstraat 9 te Nederweert.

Meer informatie: http://www.msvw.nl/