Ombouw vijf winkels Heerschap is afgerond

Algemeen Economie Leudal Nederweert 1 reactie 3 min. leestijd
Foto door: Albert Heijn - Yasmin Hargreaves

Heythuysen – Vandaag openden Stan en Cynthia Heerschap samen met hun kinderen Nick, Tess en Vince de gloednieuwe Albert Heijn in Heythuysen.

Deze winkel is de laatste supermarkt van de in totaal vijf Jumbo-winkels van ondernemer Stan Heerschap die een Albert Heijn zijn geworden. De afgelopen periode werden ook al de winkels in de wijken Boshoven, Leuken en Moesel van Weert en de winkel in Nederweert geopend.

Ook bij Albert Heijn Heerschap Heythuysen hebben klanten keuze uit een groot versaanbod. De bakkerijafdeling biedt alle vertrouwde producten van Bakkerij Heerschap met bijvoorbeeld de Biezunjer desembroden en de ambachtelijke vlaaien.

Stan Heerschap: “We kijken met veel plezier terug op een geslaagde ombouwperiode. Ik ben trots op onze medewerkers die allemaal ontzettend hard hebben gewerkt om alles mogelijk te maken. Er zijn nu vijf Albert Heijn Heerschap-winkels waar we elke dag klanten verrassen met een ruim versaanbod, de 1.500 Prijsfavorieten, veel digitaal gemak en natuurlijk de vriendelijke klantgerichte service die klanten al meer dan 50 jaar van ons gewend zijn!”

CEO Marit van Egmond: “En vandaag is dan de opening van de laatste omgebouwde Albert Heijn Heerschap-winkel. Deze nieuwe Albert Heijn is wederom een prachtige winkel met een fantastisch team dat bekend staat om zijn ‘gastheerschap’. In de regio breiden we ons Streeckgenoten-assortiment uit met de heerlijke vlaaien van Bakkerij Heerschap. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking met Stan Heerschap en alle Heerschap teams. Dank voor al jullie harde werk, en van harte welkom bij Albert Heijn.”

Leuke actie

De opening van Albert Heijn Heerschap Heythuysen was een groot feest. “Veel klanten wilden deze gebeurtenis graag met ons meemaken”, vertelt supermarktmanager Eric Slaats. “Ze zijn onder de indruk en we krijgen veel complimenten.” De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen.

Albert Heijn Heerschap aan de Sint Antoniusstraat 1A in Heythuysen is voortaan langer open: elke dag van 8:00 tot 21:00 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie