Nieuw Limburg Magazine overhandigd aan kunstenaar Job Smeets

Vrijdagmiddag is in Museum W het Limburg Magazine 2022 gepresenteerd. Kunstenaar Job Smeets van Studio Job kreeg uit handen van Giel Polman, directeur van Limburg Marketing, het eerste exemplaar overhandigd.

Vanaf 24 maart is het Limburg Magazine gratis verkrijgbaar bij diverse ondernemers en VVV’s in de regio en in de webshop www.webshophartvanlimburg.nl (zowel Nederlands- als Duitstalig).

In deze nieuwe editie neemt TV-presentator Humberto Tan en zijn gezin lezers mee in hún Limburg-gevoel. Daarnaast is er in dit handige bewaarexemplaar volop aandacht voor wandelen, fietsen, shoppen, suppen en andere activiteiten die voor de nodige ontspanning zorgen.

Limburgse kunstenaars van toen en nu

Museum W was vrijdag 11 maart het decor voor de overhandiging van het nieuwe Limburg Magazine aan toonaangevend kunstenaar en vormgever Job Smeets. Hij ontving het nieuwe exemplaar van deze jaarlijkse uitgave uit handen van Giel Polman, directeur van Limburg Marketing.

Na de feestelijke opening op 30 april, opent op 3 mei het spiksplinternieuwe heringerichte Museum W haar deuren voor het publiek. Forever Endeavour van Studio Job is de openingsexpositie van het museum. In het Limburg Magazine vertellen Job en Jeannine Hövelings, conservator van het Cuypershuis in Roermond, over Cuypers, kunst, ambities en tijdgeest.

Actief op pad en nieuwe plekken ontdekken

Onze prachtige regio biedt voldoende mogelijkheden voor een midweek of een langer verblijf. Daarom is er in het Limburg Magazine ruim aandacht voor activiteiten als suppen op de Groote Molenbeek, fietsen langs de Big Five natuurparken of de wereld van de optische illusies ontdekken bij Mind Mysterie in Horst.

Wanda Catsman van de populaire wandelblog wandawandelt.nl ontdekte al wandelend de verhalen over de Britse en Amerikaanse geallieerden tijdens de Tweede Wereldoorlog tijdens een wandelommetje als onderdeel van de Hiking Trails Liberation Route Europe.

In het Limburg Magazine staan genoeg ideeën en adressen voor een geslaagde vakantie, inclusief de beste streekproducten op de leukste plekken.