Snelweg A2 bij Budel dicht na ongeval

Budel – Op de snelweg A2 bij Budel / Maarheeze heeft maandag rond 8.30 een verkeersongeval plaatsgevonden.

In de rijrichting van Weert naar Eindhoven waren twee personenauto’s en een bergingsvrachtwagen tegen elkaar gebotst. De bestuurster die in de auto zat die van achteren werd aangereden raakte gewond. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis. De andere betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

Ten gevolge van het ongeval lagen de brokstukken verspreid over de snelweg. Twee beschadigde auto’s waren op de linker rijbaan tot stilstand gekomen. Het bergingsvoertuig / autoambulance was tegen de vangrail tot stilstand gekomen.

De snelweg A2 werd voor het verkeer in noordelijke rijrichting afgesloten. Het verkeer kon via de afrit Budel / Maarheeze worden omgeleid. Er ontstond een file tot aan Nederweert.

De toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht.

Bekijk een video via: https://youtu.be/RGXSa1VMsJM