Win kaarten voor Those Were The Days in de Bosuil

Algemeen Weert Winacties Reageer 2 min. leestijd
Those Were The Days in de Bosuil

Winactie – Ze gaan het weer doen! Na twee succesvolle edities op 15 juni en 21 december 2019, komt Those Were The Days na bijna 2,5 jaar afwezigheid terug en wel op zaterdag 2 april 2022.

Een stapavond boordevol sentiment. Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore, alles komt voorbij.

Wat Those Were The Days uniek maakt is dat je niet alleen hóórt dat je teruggaat naar de 80’s, 90’s en 00’s…je zíét het ook. Kijk de hele avond naar de tofste videoclips, leukste filmscènes en reclames uit die tijd.

Dus neem je oude Tamagotchi mee, pak die blauwe mascara uit de kast en dans alsof de tijd heeft stilgestaan. DJ’s Joep Roelofsen (Qmusic) en Phil Aspers (Floor Phillers) zullen zorgen voor een zorgeloos en ouderwets avondje stappen!

Kun je niet wachten? Bestel je tickets via: https://www.debosuil.nl/programma/twtd/

Bekijk een trailer: https://youtu.be/IQnHnNcrzLo

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht.


Actievoorwaarden: Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 23 maart 2022 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met de organisatie (Joep en Phil) en De Bosuil. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. De winnaars krijgen per e-mail bericht van WdG.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie