Getuigen gezocht: fietsongeval / blackout

Op vrijdag 18 maart ben ik tussen 15.30 en 15.45 gevallen met mijn fiets. Ik = man, 1.85 lang, slank, rode windjack, geel/zwarte helm, groene gravelfiets). Ik heb een blackout gehad, ik kan me niet herinneren dat ik gevallen ben.

Ook na de val ben ik een stuk tijd kwijt. Ik vind het ook raar dat er niemand bij mij was, terwijl het erg druk was. Ook zaten er mensen op het terras bij Cafe de Tramhalte. Ik heb een flinke smakker gemaakt, onder andere op mijn hoofd, want mijn helm is gebroken. Ik heb zelf uiteindelijk hulp gebeld, maar zou graag weten wat er is gebeurd. Mocht iemand het hebben gezien, of mij zelfs hebben geholpen, dan zou ik het erg waarderen als u contact met mij opneemt. (Ik heb geen foto’s, van de situatie, wel van mijn helm).

Lokatie: voor cafe de Tramhalte, kruispunt Emmasingel/Maaspoort – Roermondseweg.

Heb je meer informatie? Neem dan contact op via: [email protected]