Zwaargewonde na botsing op kruising in Heythuysen

Heythuysen – Op de kruising Aan de Bergen / Op de Geer in Heythuysen heeft zaterdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. De situatie was zo ernstig dat ook de hulp van de Duits traumateam werd ingeroepen.

Rond 17.30 uur ging het mis op de kruising waarbij een auto en een crossmotor / pitbike met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de crossmotor raakte zwaargewond door de botsing. De bestuurder van de auto was ongedeerd, maar flink geschrokken.

Er kwamen twee ambulances, twee politie-eenheden ter plaatse. Der Notarzt kwam per helikopter en landde op een naastgelegen weiland. Het zwaargewonde slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De toedracht van het ongeval is nog onbekend. De kruising is afgesloten voor het verkeer. Een team van de VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) zal de toedracht van het ongeval verder onderzoeken.

Bekijk een video via: https://youtu.be/w_DMlSbTl-s