3-in-1 feestweekend in Sporthal ‘t Maasveld in Neer

Neer – Het weekend van 22/23 april staat voor veel inwoners van de gemeente Leudal reeds lange tijd met rood omcirkeld. 

Na een tijd van relatieve droogte vanwege de corona-maatregelen is het namelijk de eerste keer dat er drie grootschalige evenementen voor drie verschillende doelgroepen in één weekend in één locatie in de gemeente Leudal plaatsvinden, namelijk Sporthal ’t Maasveld in Neer. 

„Eind maart 2020 hadden wij reeds een event gepland staan, maar corona gooide op het laatste moment roet in het eten. Nu eindelijk alles weer open is hebben we alles op alles gezet om niet één, maar drie evenementen binnen 30 uur tijd plaats te laten vinden”, zegt Sebastiaan Swerts van It All Started In The Nineties. „Met Festi Kids richten we ons op de allerkleinsten, van 2 t/m 10 jaar. Blessed is voor de jeugd van 18 t/m 25 jaar en It All Started In The Nineties is een ‘trip down memory lane’ samen met 2 Unlimited, voor iedereen van 30 jaar en ouder”, vult Glenn Soentjens aan. 

Festi Kids is een nieuw evenement waarbij de kids een ‘totaalbeleving’ wordt aangeboden: met z’n allen voor het grote podium meezingen met Fenna Ramos van NPO Zappelin, feesten met coole dj’s, dansen in de minidisco, knuffelen en op de foto met één van de vele vriendjes die de weg van de tv naar Neer weten te vinden, om erna prachtig geschminkt uit te razen in het speelparadijs of circus-trucs te leren! 

„Wij kijken er erg naar uit om terug te keren in Neer, waar wij ooit een uitverkochte oudjaarsavond groots hebben gevierd. Deze keer vullen we het Maasveld met de gaafste artiesten van dit moment, o.a. DOPEBWOY en Freddy Moreira!”, geeft Job Janssen van Blessed aan. 

Het moge duidelijk zijn dat Sporthal Het Maasveld in Neer komend weekend dus het episch centrum van evenementen in de bruisende gemeente Leudal is! 

Blessed vindt plaats op vrijdag 22 april van 19:00-1:30. Festi-Kids is zaterdag 23 april van 13:00-17:00 en It All Started In The Nineties op zaterdag 23 april van 19:00-1:30. 

Tickets zijn te verkrijgen op www.festi-kids.nl, www.blessedfestival.nl en www.itallstarted.nl