Rechtsbescherming bij dementie is thema bij Alzheimer Café

Plaats een reactie

Op maandag 11 april komt een notaris als gastspreker in het Alzheimer Café in Weert.

Deze editie is het niet de 3e maar de 2e maandag van de maand in verband met Pasen. Het thema is deze avond: Rechtsbescherming bij dementie.

Voor mensen met dementie wordt het tijdens het ziekteverloop steeds moeilijker om de eigen wensen kenbaar te maken. Bovendien kan men op een bepaald moment niet meer de eigen belangen behartigen. Welke rechten heeft de persoon met dementie dan? En welke rechten hebben  mantelzorgers? Wat moet er allemaal worden geregeld?

Je krijgt tips en informatie

Je krijgt tips en informatie over hoe je er voor kan zorgen dat de belangen van alle betrokkenen goed worden geregeld en in vertrouwde handen zijn. En uiteraard kun je jouw eigen vragen stellen.

Locatie en tijd

Het Alzheimer Café wordt gehouden in het Bibliocenter Weert aan Wilhelminasingel 250 en is vanaf 19.00 uur geopend. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

Iedereen is van harte welkom. Mensen met dementie en hun partners of familieleden, mantelzorgers, hulpverleners en andere belangstellenden, jong en oud. Aanmelden is niet nodig: je kan zo binnenlopen. Er is een tafel aanwezig met uitgebreide informatie.

Het eerste kopje koffie of thee is gratis. Jouw eventuele volgende consumptie is voor eigen rekening.

Bekijk de poster: https://iwdg.nl/3NTOXFZ (PDF)

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie