Auto botst met overstekend kind op Van Halenstraat

De hulpdiensten zijn maandag rond 15.30 uur gealarmeerd vanwege een aanrijding op de Van Halenstraat in Weert.

Een kind was de straat opgerend toen op datzelfde moment een auto naderde. De bestuurster van de auto kon niet meer op tijd remmen waarna het kind en de auto met elkaar in botsing kwamen. Het kind kwam ten val en raakte daarbij lichtgewond.

De jongeman had enkele schaafwonden opgelopen en is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De geëmotioneerde bestuurster werd opgevangen door buurtbewoners en de politie. Ze was erg geschrokken en had het kind, door de geparkeerde auto’s, niet zien aankomen.

De politie heeft getuigen gehoord en verslag opgemaakt van het ongeval. De bestuurster mocht nadat alles was gedocumenteerd de weg vervolgen met de auto.