Auto in de sloot naast Eindhovenseweg

De hulpdiensten werden zaterdag rond 4.30 uur gealarmeerd vanwege een eenzijdig verkeersongeval op de Eindhovenseweg in Weert.

Een vrachtwagenchauffeur reed over de Eindhovenseweg en had een auto in een sloot zien liggen. De hulpdiensten spoedden zich naar de locatie en moesten even zoeken. Uiteindelijk bleek dat het voertuig op de naastgelegen Azaleaweg van de weg was geraakt en op z’n zijkant in de sloot tot stilstand was gekomen.

De brandweer werd opgeroepen om te helpen met zoeken en om eventueel het slachtoffer te bevrijden. Er zat niemand meer in de auto. Op de weg waren wel nog sporen zichtbaar van iemand die een nat pak had gehaald.

Een berger is opgeroepen om de auto uit de sloot te halen.

Bekijk een video via: https://youtu.be/lsbAGDbV5oE