Dies Dit Datjes in de Langstraat geopend

In de Langstraat heeft vrijdag de winkel ‘Dies Dit Datjes’ haar deuren geopend. De winkel wordt gerund door Jaqueline Kuijpers en Udo Urban.

Het assortiment bestaat uit o.a. kleding en modeaccessoires voor mannen en vrouwen en dan met name in de stijlen Ibiza, Boho en Hippies. Ook vind je er parfum, supplementen en cosmetica met een natuurlijke basis.

Zoek je iets gezelligs en ecologisch verantwoord voor in je woning? Dan kun je hier ook terecht. Er is een ruim aanbod van attributen, schilderijen, doeken en glaswerk.

Het assortiment wordt vrijwel dagelijks aangevuld met nieuwe producten. Bij elk bezoek kun je je weer met iets anders laten inspireren. Puur natuur is belangrijk voor het ondernemerskoppel, dus je zal er nagenoeg geen producten tegenkomen waar plastic in verwerkt is.

Alle producten worden indien gewenst persoonlijk thuisbezorgd en zijn op een later moment ook te bestellen via een website. De winkel is open van dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur en uiteraard ook op koopzondagen.

Kortom, laat je eens verrassen en loop de Langstraat 8 (naast de Intertoys) eens binnen.

Meer informatie: facebook.com/Dies-Dit-Datjes-101515059198216