Deuren van De Griekse Keuken gaan niet meer open

Algemeen Economie Weert 5 reacties 1 min. leestijd

De deuren van restaurant de Griekse Keuken in de Langstraat gaat niet meer open. Vandaag plaatste de restauranteigenaar een bericht op zijn website en Facebookpagina om het vervelende nieuws bekend te maken.

“Sinds 2010 heb ik, met wisselend succes de Griekse Keuken in Weert aan de Langstraat gedraaid. Dit had ik niet gekund zonder u. De coronapandemie en andere problemen hebben mij doen inzien dat dit restaurant helaas geen toekomst meer heeft. Met pijn in mijn hart heb ik daarom besloten om per 3 april 2022 de deuren te sluiten”, aldus de restauranthouder Sampaliotis.

Hij bedankt iedereen voor de ondersteuning de afgelopen jaren. “Ik wens u gezondheid boven al en alles wat u verder wenst. Ik hoop u nog eens tegen te komen in de toekomst”, zo wordt het bericht afgesloten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties