Geen treinverkeer vanwege technische storing bij NS

Plaats een reactie

Update – Door een technische storing kampt NS deze zondag met grote problemen en zullen de NS-treinen tenminste tot 17 uur niet rijden.

Bij de Nederlandse Spoorwegen adviseren ze jou om je treinreis met de NS uit te stellen, of als je onderweg bent, naar andere reisopties te zoeken. De reisadviezen in de reisplanner bevatten geen vertragingen of uitgevallen treinen.

Op de stations kunnen ze zelfs geen enkele informatie geven. Ze werken hard aan herstel, maar het is nu nog niet te zeggen hoe lang deze situatie zal duren.

Op de trajecten van de regionale vervoerders rijden de treinen wel, hoewel ook daarbij geen actuele reisinformatie gegeven kan worden.

Update

De NS-treinen zullen tot tenminste tot 20.00 uur niet rijden. De NS adviseert je dringend om niet op reis te gaan met de trein, of als je onderweg bent, naar andere reisopties te zoeken. De reisplanner van NS is nog verstoord; plan je reis via 9292. Op de stations is de informatie weer hersteld. Het is helaas nog niet te zeggen hoe lang deze situatie zal duren. Op de trajecten van de regionale vervoerders rijden de treinen volgens de normale dienstregeling. Ook de internationale treinen worden niet geraakt door deze problemen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie