Groot korenspektakel in Buurthuis Moesel

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 3 min. leestijd
Foto via Con Amore

Zaterdagavond 14 mei 2022 om 19.30 uur gaat de Gemengde Zangvereniging Con Amore eindelijk weer het podium op en houdt haar jaarlijkse lenteconcert samen met het Weerter Mannenkoor en het mannenkoor Maas- en Neergalm uit Neer.

Allemaal hebben ze er weer zin in en nodigen jullie dan ook van harte uit! Het belooft een muzikaal feest te worden, dus laat je overtuigen. Voor de entree hoef je het niet te laten, die is gratis!

Weerter Mannenkoor

Het Weerter Mannenkoor, opgericht in 1966, staat onder leiding van Jean Pierre Steijvers en Wiel Bonten. Het koor beheerst een scala aan muziekgenres; van klassieke werken, Slavische liederen tot musicals. Het koor is jong van hart, ambitieus en het sociale aspect speelt een grote rol. “Het Weerter Mannenkoor is ….meer dan zingen alleen”.

Mannenkoor Maas- en Neergalm

Mannenkoor Maas- en Neergalm heeft een lange historie met veel hoogtepunten. Lang geleden, in 1883, opgericht mocht zij in 1983 een Koninklijke Erepenning ontvangen. Ook dit koor kent een zeer gevarieerd repertoire; volks- en carnavalsliederen en van koorwerken uit opera’s tot moderne stukken..

Kortom, voor elk wat wils. Sylvia Berghs is de dirigent en Jean Pierre Steijvers begeleidt op de piano.

Con Amore

Con Amore met Sylvia Berghs als dirigent telt ruim 40 enthousiaste leden en zingt ‘met liefde’ heel veel soorten muziek. Voor dit concert staan er de leukste en mooiste liederen op het programma.

Het koor heeft inmiddels weer een onderkomen in Weert gevonden, het gebouw van de postduivenvereniging nabij De Bosuil. Op 14 mei is Dorenda Notermans voor Con Amore de pianist.

Na het concert is er de mogelijkheid om er samen er nog een gezellige avond van te maken in Buurtcentrum Moesel aan de Christinelaan 25 te Weert

Zing jij graag?

Zing je ook altijd onder de douche of in de auto? Dan is misschien zingen in een koor echt iets voor jou. Con Amore repeteert iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur en 17 mei a.s. is er een open repetitieavond. Ze zetten dan onze deuren wagenwijd open aan de Vrakkerveld 2-B in Weert. Iedereen is welkom en zing met ons mee.

Voor meer informatie kijk op www.conamoreweert.nl of bel naar 06-54986174.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie