Hulpdiensten op de stoep vanwege wekkerradio

De brandweer en politie zijn woensdagavond rond 20.50 uur gealarmeerd omdat buurtbewoners van de Twijnderstraat zich zorgen maakten. Dit vanwege een onbekend geluid dat al enkele uren vanuit een woning te horen was.

Uit voorzorg kwam de brandweer ter plaatse om metingen te verrichten. Tijdens het onderzoek werd er gelukkig geen gevaarlijke situatie waargenomen, maar het was nog onduidelijk of er iemand in de woning aanwezig was.

Volgens buurtbewoners komt de betreffende bewoner normaal gesproken regelmatig naar huis. Maar nu het geluid al vanaf vanmiddag rond 17.00 uur te horen was maakten men zich toch een beetje zorgen.

Uiteindelijk bleek het geluid afkomstig te zijn van een wekkerradio. De politie wist in contact te komen met een familielid van de bewoner. Daarna kon ook de bewoner in kennis worden gesteld die vervolgens naar huis kwam om de wekkerradio uit te zetten.