Mega boekenmarkt in Kelpen-Oler

Kelpen-Oler – Na drie keer afgelasten vanwege de corona-maatregelen wordt er in mei alsnog een mega boekenmarkt georganiseerd in Kelpen-Oler.

De boekenmarkt zal plaatsvinden op zaterdag 21 en zondag 22 mei aanstaande. De markt duurt van 10.00 tot 16.00 uur en wordt georganiseerd door Muziekvereniging St. Liduina in Gemeenschapshuis Trefcentrum aan de Kerkstraat 2A te Kelpen-Oler.

De boekenmarkt in Kelpen-Oler staat in de regio bekend als zeer groot, goedkoop en goed gesorteerd. De boeken worden gepresenteerd in circa 60 verschillende categorieen. De boeken zijn volgens de organisatie streng geselecteerd en in perfecte staat.  

Het hele Trefcentrum zal vol staan met tienduizenden boeken en strips. Je vindt er boeken over o.a. Limburg, dialect, heemkunde, lifestyle, culinair, natuur, handwerken, hobby, techniek, fotografie, tuin, (huis-)dieren, flora, kunst, geschiedenis, reizen, reis- en taalgidsen, WOII, koningshuizen regio NL, huisdieren, jaarboeken, atlassen, woordenboeken/taalgidsen, naslagwerk, religie, spiritualiteit, gezondheid, humor, poëzie, literatuur, muziek, sport, bridge/schaken/spel, reisverhalen, oorlogsromans, streekromans, verhalen- en gedichtenbundels, oude literatuur, wereldliteratuur, enz.

Er is een zeer grote en verrassende collectie nostalgie uit de jaren 50/60/70 en oude tot zeer oude boeken. Kinder- en voorleesboeken zijn spotgoedkoop. Een mooie roman kost gemiddeld €1,-.

De opbrengst voor is voor de jeugdopleiding en -begeleiding en voor ondersteuning van het muziekonderwijs op de basisschool.

De entree bedraagt €1,- en kinderen onder de 18 jaar mogen – onder toezicht van een volwassene – gratis naar binnen. Pinnen is mogelijk. Breng een sterke tas mee om jouw zomervoorraad boeken mee te nemen.

Wil je even rustig zitten? In het café zijn drankjes en wafels te verkrijgen.