MMC Weert viert 90-jarig bestaan

MMC Weert is 90 jaar en dat werd vandaag gevierd met een feestje in het clubgebouw aan de Fuutstraat.

Tijdens de gezellige bijeenkomst werd bekend dat de bestuurskamer de Anton Jacobs kamer gaat heten en het hoofdveld, het Jan van Lier Hoofdveld. Het is een eervolle vermelding en verwijst naar de vele inspanningen van de heren voor de club. Ook de jubilarissen in het zonnetje gezet. Ze kregen bloemen en een blijvend aandenken uitgereikt uit handen van de voorzitter.

Biertje

Daarna werd het MMC-biertje officieel gepresenteerd. Het in Weert gebrouwen biertje heeft de naam ‘Megamoeselke’ gekregen. Het biertje is speciaal vanwege het 90-jarig jubileum van MMC Weert gebrouwen.

Veiling

Na de officiele presentatie werden de eerste twee vaten van het Megamoeselke geveild. Leden van de vereniging konden per opbod de prijs vaststellen. Beiden vaten (elk goed voor zo’n 80 biertjes) brachten zo’n 500 euro op.

Bekijk een video: https://youtu.be/vil_Alce8vk