Voor elk wat wils op de vlooienmarkt Altweerterheide

Bergen speelgoed, koffers van groot tot klein, beeldjes in alle soorten en maten en opbergblikken voor koekjes en koffie; het was zondagmiddag allemaal te vinden in en rond Dorpshuis De Paol in Altweerterheide.

Bij De Paol hield Harmonie van het Heilig Hart haar bekende grote vlooienmarkt. Mede dankzij het droge weer wisten veel mensen er voor een paar centen hun slag te slaan.

Opbrengst voor de jeugd

De opbrengst van de vlooienmarkt gaat naar het instrumentenfonds van de harmonie. Blaasinstrumenten voor de jeugd zijn prijzig. De vlooienmarkt zorgt voor een flinke financiële bijdrage in deze voor de harmonie grote kostenpost.

Laat de zomer maar komen

Veel mensen bezochten de vlooienmarkt. De een ging weg met een stapel spelletjes, de ander is nu al klaar voor de Kerst. In onderstaande video treffen we een aantal bezoekers waaronder een man voor wie de zomer niet snel genoeg kan beginnen.

Bekijk de video: https://youtu.be/fXq3TN1Eh7M