Tweede informatieavond Lopen voor Hoop

Plaats een reactie

De tweede informatieavond over het evenement Lopen voor Hoop vindt plaats op donderdag 7 april 2022. Aanvang is om 20.00 uur. Daarbij zijn teams, vrijwilligers en anderen die overwegen mee te gaan doen van harte welkom.

De locatie is het restaurant van het Creatief Centrum PSW, Graafschap Hornelaan 88 Weert. Ingang achterzijde van het gebouw bij Atelier 88 (zijde Maaslandlaan).

De voorbereidingen voor de 12-uurs wandelestafette lopen op rolletjes en de inschrijvingen voor deelname beginnen aardig op gang te komen. Inmiddels hebben zich 20 teams aangemeld, maar het aantal deelnemers mag nog een boost krijgen. Wil jij meelopen  in de strijd tegen kanker? Kom dan naar de informatieavond of meld je aan via  www.lopenvoorhoop.nl. Heb je geen team, dan zorgen we ervoor dat je in een team terecht komt. Deelname kost 15 euro per persoon en dit bedrag gaat volledig naar het goede doel.

Het evenement Lopen voor Hoop vindt plaats op zaterdag 2 juli 2022 in park Aan de Bron in Weert. Aanvang is om 11.00 uur. Ook kinderen kunnen meedoen met onze speciale KinderLoop. De duur van de KinderLoop is 1 uur en vindt plaats tussen 14.00 en 15.00 uur. Kinderen betalen 1 euro per persoon voor hun deelname.

Waar gaat de opbrengst naar toe?

De opbrengst van het evenement gaat naar Kankeronderzoekfonds Limburg en het Toon Hermans Huis Weert. Voor meer informatie over beide doelen wordt verwezen  naar de websites www.kankeronderzoekfondslimburg.nl  en  www.toonhermanshuisweert.nl

Wat is Lopen voor Hoop?

Lopen voor Hoop is een evenement waarin het leven, samen stilstaan bij en aandacht geven aan kanker centraal staan. Door deelname aan het evenement en door in actie te komen, maken we een vuist tegen kanker en wordt geld ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker. Daarnaast wordt met dit evenement  een bijdrage geleverd aan het leefbaar maken van een leven met kanker, zowel voor patiënt als naaste omgeving.

Bekijk de flyer: https://iwdg.nl/3NGR67P (PDF)

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie