Weerter pianist geeft nieuwe show in Paterskerk

Algemeen Uitgaan Weert 1 reactie 2 min. leestijd
Fotograaf: Yara Verstappen

Jan Bunel (26) zal onder zijn artiestennaam ‘Jean Lucas’ terugkomen voor een nieuwe show in de Paterskerk. Na het daverende succes van vorig jaar, is het op 21 oktober 2022 tijd om de verwachtingen opnieuw te overtreffen in een nieuwe show op deze prachtige locatie.

De nieuwe show zal een muzikale combinatie zijn van de hoogtepunten van “The Beauty Seems Close, But Is So Far Away’’, die het afgelopen jaar meer dan drie miljoen keer beluisterd zijn, en nieuw geschreven stukken. Na de lovende woorden van de eigenaren van de Paterskerk over dat ze “de kerk nog nooit zo mooi belicht” hebben gezien bij zijn vorige show, gaat Jean Lucas de uitdaging aan om zichzelf te overtreffen. De show zal nog grootser worden aangepakt, en dit belooft samen met de nieuw geschreven stukken een mooie avond te worden.

Aankomende zomer zal Jean Lucas terug de studio in gaan om deze nieuwe stukken op te nemen. “Na het album ben ik gewoon verder gaan schrijven. Echt nieuwe nummers die niet op het album hadden kunnen staan. Het is echt een nieuw hoofdstuk”, aldus Bunel. Een nieuw hoofdstuk wat gepaard gaat met een gloednieuwe show. Aanvang is 20.00 uur.

Tickets zijn verkrijgbaar via: https://eventix.shop/kew2fsxj

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
1 reactie