Win kaarten voor speciaalbierproeverij bij Weerter Stadsbrouwerij

Algemeen Uitgelicht Weert Winacties Reageer 3 min. leestijd

Winactie – Afgelopen oktober heeft de Weerter Stadsbrouwerij haar 5-jarig jubileum gevierd, met onder andere het allereerste bierdiner. Deze viel dusdanig in de smaak dat ze hem graag gaan herhalen. Jij kan erbij zijn!

De volgende editie gaan ze op een toepasselijke dag organiseren, namelijk Wereld Anti-Dieetdag: 6 mei 2022. Er wordt een speciaalbierproeverij van 6 bieren samengesteld en een bijpassend 5 gangen menu geserveerd. De gerechten worden bereid met het te proeven biertje, of zijn qua smaak op elkaar afgestemd.

In samenwerking met de Weerter Stadsbrouwerij mag WdG twee tickets weggeven. Kun je niet wachten op de uitslag en wil je zeker zijn van een kaartje voor het bierdiner op 6 mei? Koop dan je tickets via: https://www.weerterstadsbrouwerij.nl/product/ticket-bierdiner-6-mei-2022/

Proeflokaal

Heb je de 6e mei helaas al plannen? Niet getreurd, in de toekomst gaan ze vaker diners organiseren. Bij het Proeflokaal van de Weerter Stadsbrouwerij kun je uiteraard veel proeven: ze hebben meer dan 100 soorten bier! Allemaal geproduceerd in de naastgelegen brouwerij. En als het proeflokaal geopend is kun je zomaar binnenlopen voor ’n speciaalbiertje of wat anders. Ze geven je graag advies en denken mee in wat jij lekker vindt.

Naast speciaalbieren schenken ze ook een lekker glas wijn, een kop koffie, thee en verschillende soorten fris. Op dit moment serveren ze alleen nog snacks of een gevulde borrelplank, maar in de nabije toekomst hopen ze lekker bourgondisch tafelen aan hun assortiment toe te kunne voegen.

Ook ben je bij hen aan het goede adres voor een rondleiding met proeverij in de Stadsbrouwerij. Ze kunnen ook voor groepen of bedrijven een bierdiner serveren. Daarnaast hebben ze regelmatig live muziek van lokale bandjes op zondagen.

Voor actuele openingstijden en meer informatie verwijzen we je door naar https://www.weerterstadsbrouwerij.nl/proeflokaal/ of kijk eens op Facebook of Instagram.

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen, de winnaars ontvangen een bericht van WdG.

De hoofdprijs is gewonnen door:
– B. Madou
– C. Bons

De troostprijs is gewonnen door:
– D. Wiersma
– I. Stultiens


Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 24 april 2022 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld De Stadsbrouwerij / Proeflokaal De Brouwschuur in Weert. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. De winnaars krijgen per e-mail bericht van WdG.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie