BAL wint tegen Feijenoord de eerste wedstrijd

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd
Fotograaf: Jos van Moorsel

In de tweede ronde van de BNXT-play-off heeft Basketbal Academie Limburg haar eerste wedstrijd, tegen Z&Z Feyenoord, winnend afgesloten. Weliswaar met een minimaal verschil van 1 punt. Zondag, in Rotterdam, wordt het tweeluik beslist en dat kan spannend worden.

Deze return vindt plaats in Rotterdam en wordt gespeeld in het Topsport Centrum. De aanvang is 20:00 uur en voor degenen die niet naar Rotterdam willen afreizen is de wedstrijd in het sportcafé van Sporthal Boshoven op een groot scherm te zien.

Iedereen is welkom, dus kom met je vrienden/vriendinnen het vervolg van de strijd zien en we maken er weer een gezellig feestje van.

Het sportcafé is al vanaf 16:00 uur open omdat op dat tijdstip het tweede mannenteam zal strijden om het kampioenschap van de landelijke Tweede Divisie en kans heeft op promotie. Ook hier is de toegang gratis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie