Bestelbus botst achterop vrachtwagen op A2 bij Ittervoort

Ittervoort – Op de snelweg A2 bij Ittervoort heeft maandag rond 10.20 uur een verkeersongeval plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde in zuidelijke rijrichting, ter hoogte van de toerit naar de hoofdrijbaan.

De vrachtwagen reed op de rechterbaan en de chauffeur zag in zijn spiegels de bestelbus snel naderen. De vrachtwagenchauffeur gaf nog wat gas bij, maar kon een aanrijding niet voorkomen. De bestelbus botste, zonder bekende oorzaak, achterop de oplegger van de vrachtwagen.

De twee inzittenden van de bestelbus zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur had last van zijn nek en werd ter plaatse medisch onderzocht. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeval moest de toerit vanaf de Napoleonsweg (N273) worden afgesloten voor het verkeer. Er werden bergers opgeroepen om de beschadigde voertuigen van de snelweg af te halen.

Bekijk een video via: https://youtu.be/FHWEwo14qJ0