Braderie Budel-Schoot op Hemelvaartsdag

Budel-Schoot – Het mag weer! En dat gaan ze vieren ook. Op Hemelvaartsdag 26 mei 2022 vindt na twee jaar afwezigheid de vertrouwde Braderie Budel-Schoot plaats.

Meer dan 40 marktkramen vol tuingereedschap, aardewerk, ingeblikte kersen, pantoffels en zoveel meer; klaar om door het brede publiek in grote tassen mee naar huis gesleept te worden. En daar wil je bij zijn, als bezoeker of als marktkraamhouder.

De braderie start dit jaar om 12.00 en duurt tot 17.00 uur. Behalve de vertrouwde marktkramen is er ook weer ruimte voor springkussens, kermisattracties, een vrijmarkt, vermaak voor de allerkleinsten, foodtrucks en de twee bekende terrassen op het Vogelsplein en bij Café de Sport. 

Maar dat is nog niet alles. Dit jaar pakt de organisatie uit met een groot feest op Het Vogelsplein, aansluitend aan de braderie. Vanaf 18.00 uur wordt live muziek van de 2nd Hand Band af en toe onderbroken door de beats van DJ Siem. 

Goed nieuws! Er is nog plek genoeg op de markt. Dus plaatsnemen met je eigen lekkernijen, knutselwerken of producten kan nog altijd. Huur een 4-meter lange marktkraam voor €25,- en jij bent erbij! Geen marktkraam nodig, maar wil je wel plek reserveren? Dan kan je ook terecht op onze braderie voor €15 euro per 4 meter standplaats.

Kijk voor alle informatie en aanmelden op www.braderiebudelschoot.nl.