Henk Hanssen 40 jaar lid van TWC Weert

Vanochtend werd Henk Hanssen letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Henk is namelijk al 40 jaar lid van Toer- en WielerClub Weert.

Tijdens het maken van de jaarlijkse clubfoto bij stamcafé De Tramhalt vond er een kleine huldiging plaats. Uit handen van TWC Weert-voorzitter Johan Creemers ontving Henk een gepersonaliseerd clubshirt.

Het shirt werd uitgepakt in het directe gezelschap van de clubleden Jan Bosch en Huub van Kimmenade die respectievelijk 42 en 43 jaar lid zijn van TWC Weert. Een heugelijk moment voor de club die al 43 jaar bestaat.

Bloemen waren natuurlijk voor Bep, de vrouw van Henk. Zij moet Henk af en toe missen als hij zijn favoriete Helenaveen route gaat fietsen. Die route, weliswaar iets ingekort, werd vandaag weer gefietst ter ere van Henk.