Lien & Otje officieel geopend door de burgemeester

Vandaag werd op de Oude Schut in Weert een feestje gevierd waar ze lang naar hebben uitgekeken. Eindelijk kon de horecazaak ‘Lien & Otje’ officieel worden geopend. Vanwege de corona-maatregelen liet de opening telkens op zich wachten.

In 2021 gingen de deuren al open van de gezellig knusse horecazaak. Ze hebben ook al heel wat drankjes en hapjes geserveerd, maar een officiele opening hoort er toch ook echt wel bij. En burgemeester Vlecken maakte er maar al te graag tijd voor.

Vandaag verscheen de burgervader met een cadeau op de stoep bij Lien en Otje. Het cadeau was een klok zodat de medewerkers goed in de gaten kunnen houden wanneer ze pauze hebben ;-). Nadat het lintje was doorgeknipt klonken er muzikale klanken van Huib Hölzken en kon de receptie beginnen.

Ook zaterdagavond wordt er een feestje gevierd met live optredens van Dennis en Sanne (van Guarantee) en Maurice Saelmans.