Lions Club Weert Graafschap Horne verrast ouderen Ververshof

De bewoners van Ververshof en hun mantelzorgers werd afgelopen weekend een diner aangeboden in de veilige omgeving van het zorgcentrum: “Restaurant in eigen huis”.

Het idee was samen met de begeleiders van Ververshof uitgewerkt maar moest door corona meerdere malen uitgesteld worden. Maar nu was het dan zover en werden de bewoners samen met hun mantelzorgers uitgenodigd om in een fijne rustige setting te genieten van een heerlijk viergangenmenu met bijpassende drankjes en dat alles geserveerd in Italiaanse stijl.

De leden van Lions Weert Graafschap Horne staan erom bekend dat zij zich belangeloos inzetten voor het goede doel. Zij willen graag iets betekenen voor de lokale samenleving. In het recente verleden zijn o.a. bij Ververshof al verschillende activiteiten opgezet. “Wij willen kwetsbare ouderen en hun mantelzorgers laten weten dat zij niet vergeten worden. Daarom willen wij graag iets voor hen betekenen”, aldus Wim Hoogers namens Lions Club Weert Graafschap Horne.

Al snel ontstond het idee om de handen ineen te slaan om een diner te bereiden, dit uit te serveren in de versierde eetzaal en op te treden als tafelheer. Een leuke verrassing voor de ouderen, waarvan ze hopen dit vaker te herhalen. Dankzij een financiële bijdrage van Stichting Weerter Wijnbeurs kon dit diner kosteloos worden aangeboden.

De bewoners en mantelzorgers hebben in elk geval erg genoten van deze culinaire verrassing.