Maak kennis met de meiden van DESM op sportpark Moeësdiêk

In juli a.s. is het zover en gaan onze Oranje leeuwinnen, na het succes in 2017, weer proberen om Europees voetbalkampioen te worden.

Het damesvoetbal zit in de lift en ook bij voetbalclub DESM is dit merkbaar. De dames van DESM komen met maar liefst twee teams uit in de competitie en wil dat graag de aankomende jaren ook blijven doen.

Om dat te bewerkstelligen worden er periodiek leuke activiteiten georganiseerd om jeugdige meiden uit Weert en omstreken enthousiast te maken voor de voetbalsport.

De meiden voetballen bij DESM tot 15 jaar samen met de jongens en vanaf 15 jaar maken ze dan de overstap naar het damesvoetbal. Zo wordt er op donderdagochtend 26 mei a.s. (Hemelvaartsdag) een vriendinnendag georganiseerd op sportpark De Moeësdiêk. De meiden starten om 09.30 uur en de activiteit duurt tot 12.30 uur.

Welke gezellige, stoere en sportieve meiden komen kennis maken met het Meidenvoetbal bij DESM? Er worden leuke spellen georganiseerd, een circuittraining en afsluitend voetbal je samen met de DESM voetbaldames.

Ken jij iemand voor wie dit echt wat is of iemand die een nieuwe uitdaging zoekt? Iedereen vanaf 8 jaar is welkom. Meld je snel aan via [email protected] en ben erbij!