MMC Weert 6 kampioen

Om 09.45 uur was het dan zover, de kampioenswedstrijd van MMC Weert 6. Op het hoofdveld werd afgetrapt tegen het 6de team van DESM. Aan het publiek kon het vandaag in ieder geval niet liggen, want de opkomst was groots. Met fakkels, rookbommen en vuurwerk werd er een mooie sfeer gecreëerd.

De spanning en zenuwen gierde door het lichaam van de spelers. Dit was ook te terug te zien op het veld. Na een moeizame start en wat gemiste kansen, viel uiteindelijk de 1-0. Enkele minuten later viel ook de 2-0.

In de tweede helft begon DESM moe te worden en wisten ze uiteraard dat er niks meer te halen viel. Hierdoor werden de krachtsverschillen groter. De goals vielen uiteindelijk snel achter elkaar. Dit luidde tot een mooie 6-0 overwinning.

Mannen, proficiat met dit welverdiende kampioenschap! Een mooie presentatie voor een mooi seizoen. Dit kampioenschap pakken ze uch neet mier aaf!


Dit is een ingestuurde bijdrage. Wil jij jouw team ook in het zonnetje zetten? App een foto + info naar 06-27 3 555 47 of gebruik het contactformulier.