Muziek, (speciaal)bier, eten en gezelligheid zorgen voor bomvol Raphaëlpad

Een lint van honderden fietsen op de Wilhelminasingel verklapte zondag dat er iets leuks te doen was op het ‘knusse’ St. Raphaëlpad bij Theater de Huiskamer. Op het buitenterrein vond het Weert Totaal Festival (WTF) plaats.

Tien speciaalbier brouwerijen presenteerden met z’n allen meer dan 50 speciaalbieren. Daar hoorde natuurlijk ook muziek en wat te eten bij. In combinatie met de omgeving en het goeie weer was het succesvol evenement te noemen. Het terrein stond ’s middags helemaal vol met levensgenieters.

Maar naast de speciaalbieren had wijnhuis Beaugrim gezorgd voor de wijnen en was J.D. Hospitality naar WTF gekomen om de lekkerste cocktails te maken. Ook de kinderen werden niet werden niet vergeten. Voor hen was een kinderplein met entertainment ingericht op het Ursulinenplein (achter de Hema).


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel