Nieuw asfalt voor deel Ringbaan-Noord

Een deel van de Ringbaan-Noord in Weert krijgt binnenkort een nieuwe laag asfalt. Dit betekent dat de druk bereden weg enkele dagen dicht moet. Ook een deel van bedrijvenpark Centrum-Noord wordt meegepakt.

Het gaat om het Ringbaan-deel tussen de turborotonde en de St. Luciastraat bij Boshoven. Op Centrum-Noord betreft het een deel van de Schoutlaan, Gouverneurlaan en Schepenlaan (zie onderstaand kaartje).

De werkzaamheden zullen naar verwachting duren vanaf vrijdag 20 mei 7.00 uur t/m zondag 22 mei 20.00 uur (zoals op de gele aankondigingsborden staat). De werkzaamheden zijn natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden.

De kruising St. Luciastraat / Ringbaan en de turborotonde blijven vrij voor de andere richtingen. Sportpark Boshoven zal bereikbaar zijn via Suffolkweg > Odamolenstraat.

Tip: Zet de data in je agenda. Dat kan helpen tegen haaruitval door frustratie.

Update: tijden aangepast. Dus vrijdag 20 mei 7.00 uur t/m zondag 22 mei 20.00 uur.