Scouting Tungelroy viert 60-jarig bestaan

Foto via Scouting Tungelroy

Scouting Tungelroy is in 1962 opgericht door een aantal enthousiastelingen die iets voor de Tungelroyse jongeren wilden betekenen. Van een verkennersgroep van circa 12 jongeren is de groep in 60 jaar uitgegroeid tot een grote vereniging met leden en leiding uit de omringende dorpen en steden.

Dit 60-jarig jubileum laat Scouting Tungelroy natuurlijk niet zomaar aan zich voorbijgaan. Er wordt uitgepakt met tal van leuke activiteiten.

Start met spetterende activiteitenmiddag

Ze starten op zaterdag 25 juni 2022 met een spetterende activiteitenmiddag aan de blokhut. Een dag voor iedereen, van peuter tot senioren. Gezelligheid, uitdaging en plezier. Dus voor ieder wat wils van 14:00 tot 18:00 uur.

3 en 4 september: Challenge

Op 3 en 4 september 2022 vindt een challenge plaats waar je aan mee moet doen! Een weergaloze uitdaging waarbij je fietsend, met openbaar vervoer, hardlopend of wandelend vanuit het noord, oost, zuid of westen binnen 24 uur naar Tungelroy terugkomt. Alle challenges zijn live te volgen, thuis vanuit je luie stoel of een centraal punt in het dorp.

Wil je alleen aanmoedigen, dat is natuurlijk ook mogelijk.

17 september: Ledenactiviteit

Op 17 september 2022 staat de ludieke ledenactiviteit van scouting Tungelroy gepland. Deze middag gaan de bevers, welpen, scouts en explorers op pad in en rondom Tungelroy om weer nieuwe avonturen te beleven!

Ze zijn trots dat Scouting Tungelroy 60 jaar bestaat en delen dit graag met iedereen. Na twee coronajaren is het tijd om het stof van de samenleving af te blazen en weer met frisse zin er tegen aan te gaan.