“The Best of Da Capo” met Pinksteren op draaipodium

Da Capo

Een draaiend podium in een soort van arena, een theatersfeer, de 20 allermooiste liedjes geselecteerd uit een repertoire van maar liefst 250 populaire nummers, een stemgeluid uit 70 zangeressen en zangers; dit zijn de bijzondere ingrediënten voor weer een geweldige show.

In het Pinksterweekend gaat het gebeuren! Da Capo Stramproy Vocaal verzorgt dan drie fantastische concerten in De Zaal, Mariastraat 1 te Stramproy. Onder de titel “The Best of Da Capo” zetten zij onder leiding van de altijd zo enthousiaste dirigente Veerle Henkens én choreografe Jolande van de Boomen iets unieks neer.

Het specifieke karakter en de emotie in elk lied komt ondersteund door mooie licht- en geluideffecten maximaal tot uitdrukking. Als klap op de vuurpijl wordt het nieuwe nummer ‘Veuraan’ gezongen. Een heerlijk sfeervol liedje, dat bij gelegenheid van het 25-jarig jubileum onlangs voor Da Capo werd gearrangeerd door de bekende dirigent en componist uit Ell, de heer Fer Koolen.

De uitvoeringen op 3 en 4 juni vangen aan om 19.30uur, de uitvoering op Pinksterzondag 5 juni start om 14.00 uur. Kaartjes á € 12,50 zijn verkrijgbaar bij kantoorboekhandel Benelux of bij Plant en Cadeauwinkel In de Zevende Hemel. Ook kun je deze online bestellen. Ga daarvoor naar https://dacapo-gemengdkoor.nl/kaarten-reserveren/.