Toneelaanbod Munttheater op Bevrijdingsdag

Julika Marijn in Etty Hillesum – Dat onverwoestbare in mij.

Julika Marijn | Fotograaf: Diederik van Vleuten

Op Bevrijdingsdag 5 mei biedt het Munttheater kaarten aan voor de bijzondere toneelvoorstelling over de Joodse Etty Hillesum die op dinsdag 24 mei om 20:15 uur in het theater staat. Alleen deze dag kosten de kaarten voor de toneelvoorstelling ‘Etty Hillesum – Dat onverwoestbare in mij’ door actrice Julika Marijn slechts € 5,-.

Meer dan vijfenzeventig jaar na de Tweede Wereldoorlog is het gedachtegoed van Etty Hillesum (1914-1943) nog altijd actueel. Haar indrukwekkende dagboeken en brieven – genadeloos eerlijk, poëtisch en vol zelfspot – spreken wereldwijd tot de verbeelding.

Meer dan ooit vinden nieuwe generaties inspiratie in Etty’s zoektocht naar zichzelf en haar plek in een ontwrichte wereld. In deze voorstelling wekt Julika Marijn de schrijfster tot leven. Ze werd geraakt door de manier waarop Etty omgaat met het lijden en ondanks alles de schoonheid van het leven blijft zien. Met een hernieuwde blik richt Julika spelend en zingend een ontroerend monument op voor een krachtige vrouw die zelfs in de diepste duisternis een licht zag branden.

Alle informatie over deze voorstelling zijn terug te vinden op de website van het Munttheater: https://www.munttheater.nl/agenda/julika-marijn-etty-hillesum/.

Kortingscode

De code ‘bevrijding’ geeft toegang tot de actieprijs van €5,- (inclusief pauzedrankje). Deze actieprijs is alleen geldig op donderdag 5 mei 2022 tot 24:00 uur. De reguliere prijs is € 18,50.