Play-offs zijn begonnen voor Basketbal Academie Limburg

De eerste 100 supporters krijgen een gratis toeter.
Foto via BAL

Deze week zijn de play-offs begonnen voor Basketbal Academie Limburg (BAL).

Vrijdag 29 april was de laatste reguliere wedstrijd in Sporthal Boshoven, dit werd gecombineerd met een geslaagde eerste editie van Festibal. De opkomst in Sporthal Boshoven was groot en de sfeer was goed. Het publiek kon genieten van een hapje en drankje, een super spannende wedstrijd en na afloop speelde de band Guarantee.

Dinsdagavond 3 mei gingen de play-offs van start. Er worden per ronde twee wedstrijden gespeeld; één uitwedstrijd en één thuiswedstrijd. Het beste team na twee wedstrijden plaatst zich voor de volgende ronde.

Beslissing valt vrijdag

Dinsdag begon BAL met een uitwedstrijd in Bemmel. Dezelfde tegenstander waar BAL precies een jaar geleden de bekerfinale van won. De wedstrijd werd een nagelbijter en eindigde in een gelijke stand van 82-82. Normaal gesproken wordt er bij een gelijkspel verlengd, maar voor de play-offs gelden dit seizoen aangepaste regels. Er worden in deze ronde twee wedstrijden gespeeld en het totaal van deze wedstrijden bepaalt de uitslag. De beslissing valt dus op vrijdag 6 mei a.s. in Weert.

Gratis toeter

De winnaar van deze wedstrijd gaat verder in de play-offs. Kom vrijdagavond om 20:00 uur naar Sporthal Boshoven om de mannen van BAL aan te moedigen in deze belangrijke wedstrijd! De eerste honderd supporters krijgen een gratis toeter.

Bekijk de hoogtepunten van de wedstrijd in Bemmel hier: https://www.clipro.tv/player?publishJobID=d2J1QmhIWW1Id0s5Qy9kclpjQmxrdz09

Wil jij er vrijdag bij zijn? Koop je ticket nu online en verzeker jezelf van een plaats: https://balimburg.stager.nl/web/tickets